Támogatottak: Etyeki Állatvédők Egyesülete és az SOS Gyermekfalvak

2019. március 23-án hetedjére szerveztünk üveglencsés ékszerkészítést a jótékonyság jegyében. Lassan két éve minden évszakban megszervezésre kerülő jótékonysági workshopunk teljes befolyó összegét (nincs levonás) tovább adjuk valamelyik rászoruló szervezetnek. Ezúttal a fent említett két egyesületet választottuk, és fele fele arányban osztjuk el köztük a befolyt 70 ezer forintot.

Hiszünk az összefogás erejében, mely ezeken az alkalmakon be is bizonyosodik. Elképesztő érzés mikor kétszer annyian jönnek el az ilyen alkalmakra, mint a „sima” workshopokra, csak azért, hogy jótékony célokra menjen az alkotásra szánt pénzük. Orsival (csimaDIYa, aki az alapanyagokat biztosítja) sok sok munkánk van egy egy ilyen alkalom megszervezésében, amit örömmel és hálával teszünk bele, boldogság, hogy adhatunk. Idén úgy jött ki a lépés, hogy a születésnapomra tudtam tenni az eseményt, mely be is jött, sok barátom, új és régi vendég is eljött és támogatott minket. Gyönyörűségeket alkottak, jó kedvvel és kreativitással.

Nagyon köszönjük a csodás helyet A Grundnak, nagyon jól éreztük magunkat, nagyon készségesek voltak és az egyik legszebb termüket adták nekünk oda erre az időre ingyen, ezzel is támogatva minket és a szervezeteket!

Teljes magabiztossággal mondhatom, hogy ez volt az eddigi legjobb születésnapom! Köszönöm ezt nektek! Nagyon!

További gondolataimat a jótékonykodással kapcsolatban az ÉletSzépítők magazin oldalán olvashatjátok!

Kövessétek programjainkat, hamarosan egy újabb jótékony ötlettel jövünk! 😉