vngdesign ajandekutalvany

Születésnap, névnap, vagy „csak úgy” ajándék? Bármelyikről is legyen szó remek ajándék lehet egy workshop. Pláne, ha elkíséred a kedves megajándékozottat, hiszen nincs is szebb ajándék, mint az együtt töltött idő! 😉 
Egy szó, mint száz: Adj élményt! Az üveglencsés ékszerkészítő workshop remek ajándék lehet, ha szereti a szép és egyedi ékszereket, akinek adni szeretnéd, illetve szeret alkotni, maradandó dologban kiélni kreativitását.


Gyertek együtt!

Ahogy már említettem, az élmény mellett a legszebb ajándék, amit adhatsz az az időd! Szeretteinkre szánt időnk semmi mással nem pótolható. Kérj egyből két ajándékkupont, egyet annak, akinek adni szeretnéd, és egyet magadnak, én  pedig 10% kedvezményt biztosítok számotokra.


Miért adj ajándékutalványt?

✔ nincs hosszas sorban állás az üzletben
✔ ebből biztosan nem hever a polcon száz másik
✔ maradandó élményt kap tőled
✔ együtt is jöhettek
✔ szuper divatosak lesztek az elkészült ékszerekkel


Hogyan tudod igényelni az ajándékkupont?

Töltsd ki az alábbi űrlapot, fontos, hogy írd be a megjegyzés rovatba, hogy kinek a nevére szóljon a kupon (ezzel is gyorsítva a kupon elkészülését) ➡ ezt követően 48 órán belül küldöm az ajándékutalványt pdf formátumban az általad megadott email címre (így kérlek mindenképpen helyesen írd be a címedet, hogy fel tudjam veled venni a kapcsolatot).

[contact-form-7 id=”408″ title=”Rendelés”]