Új workshop a palettán!

Október végén elindul a malakészítő workshopunk, így már nem csak kizárólag az üveglencsével kreatívkodhattok a YourDreamDesign (korábban: VnGDesign) neve alatt, hanem csodálatos ásványokkal is dolgozhattok. Terveink szerint párhuzamosan fognak futni a workshopok, így akár egyszerre is kipróbálhatod a kettőt.

Na de nézzük, hogy mi is az a MALA?!
Néhány gondolat a malákról: 
A mala egy 27 vagy 108 gyöngyszemből álló, meditációhoz szükséges számláló eszköz. A gyöngy szemeken kívül, egy nagyobb guruszemből és egy hosszúkásabb sztúpaszemből áll. Készülhet fából, ásványokból, féldrágakövekből, fémből, csontból, kagylóból. Azon kívül, hogy ezek a malák számláló funkcióval bírnak, ÉKSZERként is díszítik viselőjüket.
Alapanyaguk és színük alapján különböző hatással bírnak. A malákat sokan SZERENCSEHOZÓ karkötőként és nyakláncként hordják, ugyanis egyfajta erőt, magabiztosságot, harmóniát kölcsönöznek. Az ásvány malák pedig különböző fizikai és pszichikai gyógyhatással bírnak.

A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekintheted őket!

A workshop alatt nem csak azt tanuljuk meg, hogy hogyan fűzzük fel szépen az ásványokat, hanem az ásványok hatásairól is beszélgetünk illetve a választott ásványhoz tartozó leírást is megkapja minden résztvevő.
Oktatónk, Tölgyesi Írisz gyakorlott malakészítő (a Jóga Konyha tulajdonosa), sok éves tapasztalattal és rengeted gyönyörű malával a háta mögött.

Első malakészítő workshop részleteit az alábbi eseményben találod:
https://www.facebook.com/events/697623160600665

A képekre kattintva nagyobb méretben is megtekintheted őket!

Várunk szeretettel! 🙂

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]