Csapat

Olvasd sok szeretettel rövidke bemutatkozónkat, bízunk benne, hogy találkozunk minél előbb valamelyik workshopon 🙂 

Tolvaj Vica

Designer, oktató

A YourDreamDesign (korábban: VnGDesign) megálmodója és kivitelezője vagyok. 2014 novemberében szerettem bele az üveglencsés ékszerekbe – karácsonyi ajándékot kerestem a hozzám közel álló nőknek, anyukámnak, nagymamámnak, barátnőknek… Majd nagyjából 3 éve jött az inger, hogy az általam kitapasztalt utat, technikát szívesen átadnám másoknak is, hogy mindenki valóban kedvére alkothasson, így elkezdtem workshopokat szervezni, amik azóta is nagy sikerrel futnak. A workshopok alatt megszűnik a külvilág, mindenki átadhatja magát az alkotás örömének, még az is egy csodás szettel távozik, aki elmondása szerint ügyetlen. Az elmúlt évek során mindenki sikerélménnyel hagyta el a termet, és örömmel térnek vissza a jó hangulat és az alkotókedv miatt. Várunk szeretettel téged is 🙂

Tölgyesi Írisz

Malakészítő, oktató

Az alkotás öröm! - A JógaKonyha tulajdonosa és a malák szerelmese! 🙂 2011 óta tanítok jógát és 2013 óta foglalkozom malakészítéssel. Az ásvány malák amelett hogy meditációs eszközök, ékszerek is, és gyógyhatással is rendelkeznek. A jógával és a malakészítéssel párhuzamosan alkottam meg a JógaKonyhát (életmód blog), mert hiszek abban, hogy a harmónia abból ered ha ép testben ép lélek lakozik. 🙂 A malakészítő workshop lényege is erre a mottóra épül, hogy ne csak kint, hanem bent is szépek legyünk. Az ásvány mala és karkötő készítő workshop alkalmával, különböző ásványokkal dolgozunk. Egy rövid ásványismereti áttekintéssel kezdünk, megismerjük az ásványok élettani hatásait. Ezt követően mindenki egyénileg megtervezi saját füzérét, majd közösen megfűzzük őket. Ha kérdésed lenne, írj bátran! Várunk Titeket szeretettel!

Förster Orsi

Ékszerkellék forgalmazó

2015-ben egy álmot sikerült komolyabb formába öntenem, amikor is megszületett a csimaDIYa (CSInáld MAgad - DoItYourself Alkatrészek ékszerkészítéshez). Mára több száz termékkel várom a kedves vásárlókat a webshopom felületén, ahol könnyedén néhány kattintással vásárolhatnak. Illetve örömmel állok a YourDreamDesign (korábban: VnGDesign) workshopok mögé, ahol a legtöbb alkalommal oktató segédként részt is veszek, fantasztikus látni a résztvevők arcán azt az örömöt, hogy az általam biztosított kellékekből milyen egyedi, és profi ékszert sikerült saját kezűleg alkotniuk 🙂 Várunk szeretettel tematizált workshopjainkon!

Kíváncsi vagy rá, hogy hol és mikor találkozhatunk? Kattints! 😉