Köszönjük mindenkinek, aki eljött és bármilyen módon hozzájárult az alapítványok támogatásához.

Ha van olyan alapítvány, szervezet, egyesület, akiket szívesen támogatnál, de úgy érzed, hogy egyedül nem tudsz eleget tenni, jelentkezz nálunk! Küldd el emailben, hogy melyik szervezetről lenne szó, és milyen módon tudjuk az elképzelésedet segíteni. Várjuk! 

 

Alkoss velünk a TündérPakk Alapítvány és a Kóborka Állatvédő Egyesület javára!

Néhány óra kikapcsolódás mindenkinek jár, így neked is. Mi lenne, ha ezt az időt márciusban velünk töltenéd el? Három óra tömény alkotás, ami alatt nemcsak a saját tervezésű ékszer szettedet készítheted el, de valami jót is tehetsz. A workshop árával ugyanis két szervezetet is támogatsz.

Idén semmilyen vírus nem állíthat meg bennünket, belevágunk a sokadik jótékonysági workshopunkba, amihez ezúttal a Baka8 Kreatív Stúdió és Annus alkot is csatlakozik.

Időpontok

2023.03.25. (szombat) 

10:00-13:00

15:00-18:00

Helyszín 

Baka8 Kreatív Stúdió

Javasolt hozzájárulás

Oktatás + egy ékszer elkészítése: 5000 Ft

Minden további ékszer: 2000 Ft

Mindkét időpontra maximum 16 főt tudunk fogadni. 

A workshop során a tökéletes kikapcsolódás mellett mindenki megtanulhatja az üveglencsés ékszerkészítés minden apró részletét a tervezés első lépéseitől a teljes kivitelezésig. Megmutatjuk, hogyan lehet a mintát buborékmentesen rögzíteni a lencséhez, majd hogy a leghatékonyabb az alapba helyezni és végül azt is megtanítjuk, hogyan tudsz a szerelőpálcával és a karikával bánni. Sok-sok mintával készülünk, azonban, ha van kedvenc képed, amit a lencse alá szeretnél tenni, akkor azt az oktatás előtt legalább 48 órával küldd el emailben a vica.tolvaj@gmail.com email címre! 

Minden alapanyagot és az eszközöket is biztosítjuk, nem kell semmivel csak az alkotókedveddel készülni. Fém alapokkal, charmokkal és gyöngyökkel dolgozunk. 

 

Kiket támogatunk?

 

TündérPakk Közhasznú Alapítvány

 

 

Kóborka Állatvédő Egyesület

 

Kik állnak a rendezvény mögött?

Oktató, főszervező 

Vica 

YourDreamDesign

Helyszín 

Zsófi

Baka8 Kreatív Stúdió

Alapanyagok 

Orsi

csimaDIYa

Oktató

Anna

Annus alkot

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és bármilyen módon hozzájárult az alapítványok támogatásához.

Jelentkezési feltételek - Jelentkezés előtt kérlek, olvasd el!