Workshopjaink könnyed kikapcsolódást ígérnek gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, így remek program lehet csapatépítőn, céges rendezvényeken, de akár egy családi nap részeként is. Technikáink rugalmasan, igény szerint alakíthatóak.

Üveglencsés ékszerkészítés

A minimum kétórás oktatás során mindenki egy teljes szettet készít el, azaz egy nyakláncot és egy gyűrűt  (igény szerint mindez módosítható – lehetőség van még karkötő, kulcstartó, fülbevaló készítésre).  Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk a résztvevőknek, illetve számos mintával és kiegészítővel is készülünk – szabad alkotási lehetőség minden résztvevőnek!

Kérés esetén saját mintával is tudunk dolgozni (pl. céges logó, ünnepi minták).

Ékszerkészítés gyöngyökből és charmokból

A workshop során különféle (üveggyöngy, fagyöngy, tekla gyöngy) gyöngyökkel és évszakoz, eseményhez illő charmokkal dolgozunk. Mindenki maga tervezi meg a saját ékszerét, ötleteket és a segítséget természetesen biztosítjuk. Tervezés után pedig elkészítjük a megálmodott ékszereket.

Minden alapanyagot és eszközt biztosítunk a résztvevőknek, illetve számos ötlettel és kiegészítővel is készülünk – szabad alkotási lehetőség minden résztvevőnek!

Previous slide
Next slide

Pontos ajánlatot szeretnél? Kérd az alábbi űrlap kitöltésével!