1. Emailben, vagy az adott eseménynél megadott módon tudsz jelentkezni workshopjainkra.
 2. A legtöbb eseményre sajnos jelentkezés nélkül nem tudunk fogadni.
 3. Egy adott eseményre legkésőbb az esemény előtt 24 órával tudsz jelentkezni.
 4. Jelentkezésedet legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt mondhatod le vagy módosíthatod, ellenkező esetben sajnos nem tudjuk visszatéríteni a befizetett összeget (előleg, előre utalt összeg, kupon díj).
 5. Kérünk emailben jelezd időben, bármilyen változtatást szeretnél.
 6. Jótékonysági esemény esetén előleg, előre befizetett összeg hiányában a belátásodra bízzuk, hogy valóban lemondod-e időben az eseményt. Bízunk benne, ha mégsem tudsz részt venni tekintettel leszel másokra, hiszen lehet, hogy valaki élne az általad lemondott hely lehetőségével.
 7. Amennyiben nem a fent leírtak szerint jársz el, úgy kupon esetében a kuponod beváltásra kerül, pótlásra nincs lehetőség.
 8. Az időpontok lemondásának és megváltoztatásának jogát fenntartjuk, erről időben (az esemény előtt 24 órával) tájékoztatunk.
 9. VisMaior esetén az általános szabályok lépnek érvénybe mindkét fél esetén – sajnos az elmúlt évek rámutattak, hogy váratlan események márpedig vannak, így vírus-fertőzés, baleset, bármi egyéb előre nem látott akadály esetén egyedileg egyeztetünk az időpont pótlásáról, pénzvisszafizetésről.
 10. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a minimális 5 főt úgy a program sajnos törlésre kerül, melyről emailben vagy telefonon értesítünk a program kezdése előtt legalább 24 órával.
 11. Kuponos fizetés esetén csak akkor tudjuk elfogadni a jelentkezésedet, ha: 1) megadod a kupon kódját, 2) a kupon kódját helyesen adod meg, 3) a kupon a jelentkezés időpontjában (azaz most) még nem, vagy csak néhány napja járt le. A kupon lejártáig tehát csak a jelentkezést kell elvégezned, a lejárati dátumnál egy sokkal későbbi időpontot is választhatsz, amikor el tudsz jönni az oktatásomra. Ha régóta lejárt kuponnal próbálkozol, jelentkezésedet visszautasíthatjuk, mivel lehetséges, hogy én sem tudom már elszámolni a kuponoldallal. Ilyen esetben, kérlek, hagyd félbe az online jelentkezést és vedd fel velem a kapcsolatot!
 12. Kérünk, hogy a jelentkezés során mindig a VALÓSÁGNAK MEGFELELŐ ADATOKAT ADD MEG! A hibás adatokból származó kellemetlenségekért nem vállaljuk a felelősséget! Email fiókodat kérünk, ellenőrizd, mert számlát és az esetleges változásokat is emailen küldjük.
  Személyes adataidat – a magyar jogszabályoknak megfelelően – bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki, kérésedre pedig töröljük.

Ha hibát tapasztalsz, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!